lille lilly;-) Skrevet 27. januar 2007 #1 Skrevet 27. januar 2007 Trenger litt tips her.. Tenkte å ta sjansen på reker til kveldskosen å lurer på hvordan jag bør tilberede de?? Vanligvis heller jeg bare kokende saltvann over, men de blir jo ikke kokte da. Når man er gravid bør man jo ikke spise mat som ikke er stekt eller kokt..hmmm..vanskelig dette:-)
Lunis Skrevet 27. januar 2007 #2 Skrevet 27. januar 2007 Om det er vanlige reker du mener (rosa i skallet, og hvitt kjøtt), som fåes kjøpt frosne eller i ferskvaredisken, så er de allerede kokt.. Så spis i vei..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå