Gå til innhold

JIPPI!!! Ikke høyt blodtrykk! :o)))))


inzaidaz

Anbefalte innlegg

Tusen takk for svar stella polaris! Jeg fikk en liten datter i juni 06 og nå er jeg virkelig lei babykiloene. Takk igjen for oppløftende svar! :)

 

Vet at jeg må gjøre jobben selv ja og ser på dette som en måte å få litt hjelp på å komme i gang.. Tenkte jeg skulle presisere dette for legen min også. Håper han har hørt om dette før da. Så ikke han sitter der helt blank. Er ikke helt nytt etter hva jeg har lest meg til på lommelegen osv. så vi får håpe på det beste :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei jenter! denne linken var bra å lese på...for jeg skal selv høre med legen om ei uke om jeg får begynne på reductil. nåla står likosm bom fast, uansett hvor mye jeg trener og spiser sunt...deb vil ikke lengre, og jeg er ikke fornøyd med kroppen min som den er. jeg er ei sprudlende glad jente. men inni meg er jeg jo bare deppa siden jeg ser så Jæ,,, ut...(synes jeg selv...) 85 kg fordelt på 164 cm...det sier seg selv ikke er noe bikini body:p så jeg håper jeg får reductil, så jeg kan få en push i ræva og komme meg ned i vekt!!!! wish me luck! og får jeg pillene skal jeg skrive her hvordan det går med meg underveis:) hehe takk for bra tips her da!:) dere er flinke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til gymsokk :-) Det er ikke noe morro når den du ser i speilet hver morgen ikke er den personen du føler deg som. Når jeg ser bilder av meg selv nå, blir jeg nesten kvalm. Jeg er da ikke så tjukk??!!?? Men jeg er nok desverre blitt det :-( Har stort sett vært slank hele mitt voksne liv og jeg trives absolutt ikke som overvektig, så nå er det slutt! Men så er jeg også på god vei nedover nå og det er jeg glad for :-)))))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hurra meg rundt!

 

hadde veiedag igår, men glemte det helt i alt morsdag styret ;) gratulerer forresten:)

 

så tusla på vekta nå og var sikker på at jeg ikke hadde tatt av et gram, men neida vekta sto på 95,5:) så nå har jeg gått fra 104 - 95,5... begynner å nærme seg 10 kilo:))) ikke dårlig for ei som har sliti med vekta i mange år.

så da får jeg bare fortsette med streng diett og hard trening(som faktisk begynne å bli gøy) :))))))

 

lykke til alle jenter, det funker!!! og ha en fiiiiiiiiiiiiin dag:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oiii grattis :-))) Hvor lenge har du gått på reductil nå da Divebaby? (,5 kg må jo merkes godt? Kjenner at jeg gleder meg til sommeren nå, skal bli godt å kunne gå på stranden med ungene uten å gremmes ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

la om kosten og begynte å trene etter nyttår, men begynte på reducil for 3 uker siden. så har gått ned nesten 6 kilo etter reducil kom i bildet og 2,5 før det:)

 

merkes godt:) gått ned en bokse str, men merker det også på puppene som bare blir slapperer og slappere...:( noen tips? trener masse bryst muskler..men er vel vært det for å komme i form og bli sunn og frisk:D

 

nå gleder jeg meg også til sommeren og bading med snuppa:) har også ny kjærste og nå ser jeg mer lyst på det også, selv om han liker meg som jeg er/var :)))noe med selvfølelsen også:)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

oki, da var det veie-dag her igjen. Nå stoppet vekta på 86.5 kg. Dvs, mindre vektnedgang denne uka selv om jeg faktisk har trent mer og vært 100% konsekvent på hva jeg putter i meg. Men sånn er det vel med reductil, man går ned myyye de første ukene og så stoppper det litt opp. uansett, vekta går nedover og jeg er nå, nesten tre uker siden oppstart, 6 kg lettere :-)

 

Denne tråden begynner kanskje å bli litt vel lang, så jeg foreslår at vi starter en ny tråd med overskriften "For Reductilbrukere". Da blir det også lettere for andre som er interessert i vite mer om dette å finne tråden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...