Gå til innhold

September: har babyene deres begynt å krabbe?


*toppris*

Anbefalte innlegg

skjønner ikke selv helt hvordan gullet mitt skal få det til senere pga han nekter å ligge på magen så får ikke trent armer osv... når han ligger på meg skal han bare kose... hehe, kosegutten...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er nok lenge til det blir krabbing her... Har han begynt å rulle fra rygg til mage? Da ble Eline mer glad i å ligge på magen igjen:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ina er på vei til å krabbe.. Hun har litt problem pga gulvet er så glatt at hun bare sklir. men nå har hun funnet en metode å komme seg frem på.. hun ruller seg fra rygg til mage og mage til rygg, rygg til mage og mage til rygg osvosv..

 

Det viktigste er vel at hun kommer seg dit hun vil ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

han kommer seg rundt og hit og dit, men kan vel ikke akkurat kalle det krabbing. har kjøpt gymmatte til han nå, som han e helt vill på. løfter rumpa og sparker fra med bena og aker seg litt fremover innimellom, men har ikke helt forstått hvordan han skal bruke hendene ennå. men blir vel etterkvart når han er klar for det:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det er vel litt tidlig for krabbing enda? Han kan rulle begge veier og han forflytter seg ved å vri seg til siden og så tilbake til ryggen igjen. Kommer langt på den måten. Og han prøver å krabbe sge fram på magen, men glir bare bakover, he he:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sander ruller fra rygg t mage og mage t rygg... ligger litt mer på magen nå, men ikkel enge om gangen, legger han oftere ned... han har også begynt å heise opp rumpen, artigt å se på:) flinke gutten ja:) også den der med å lene seg på ene armen slik at han ha andre hånden ledig til å leke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...