Anonym bruker Skrevet 20. januar 2007 #1 Skrevet 20. januar 2007 Nr1 Spekemat (alt mulig av pølser, spekeskinke og fenalår) Eggerøre potetsalat Lefser Flatbrød Rømmegrøt Avlette Rips og vanniljesaus Kakebord. nr2 Koldtbord Varme karbonader Varme medisterkaker Viltgryte lefser flatbrød osv Sjokoladepudding Karamellpudding Kakebord Hva serverte dere?
glad_jenta Skrevet 20. januar 2007 #2 Skrevet 20. januar 2007 Elgsteik med tilbehør sjokolademousse og krem til dessert:)
Fjusa Skrevet 20. januar 2007 #3 Skrevet 20. januar 2007 Vi hadde rømmegrøt og spekemat (spekeflesk, to slag spekepølse), eggerøre, flatbrød og rømme, pyntet med salat og jordbær. Etterpå var det kaffe, bløtkake, sjokoladekake, suksessterte, tertebrød og avletter. Det var så vellykket at vi kommer nok til å bruke det neste gang også.
Fjusa Skrevet 20. januar 2007 #4 Skrevet 20. januar 2007 Glemte at det var hjemmelaget (deilig) potetsalat til spekematen.
Spente med nr 3 i vente... Skrevet 20. januar 2007 #5 Skrevet 20. januar 2007 småmat, lefsekling og loff kaker
Firefly77 Skrevet 20. januar 2007 #7 Skrevet 20. januar 2007 Ett slags kolbord: - Kyllinggryte med ris og ovsnbakte potetbåter - reker, krabbe og hummer (fisket selv) - laks og eggerøre Kakebord
Serenity Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Skrevet 20. januar 2007 #8 Skrevet 20. januar 2007 Kalkun med poteter, grønnsaker, saus og ripsgelè... Snadder!!! Kakebord til kaffen..
Gjest Skrevet 20. januar 2007 #9 Skrevet 20. januar 2007 Vi hadde koldtbord: Fenalår og spekeskinke Eggerøre Potetsalat Roastbeef Cabaret Rømmegrøt Blåskjell Reker Pølse og brød Loff Is Salat Brus og farris Kakebord og kaffe Er det eg husker i farten
Luni og go'gutten =) Skrevet 21. januar 2007 #12 Skrevet 21. januar 2007 Vi hadde koldtbord; karbonader, løk eggerøre, spekeskinke hjemmelaget potetsalat, hjemmelaget waldorffsalat kylling aspikk (kabaret), hjemmelaga remulade salat loff, brød, flatbrød oksestek roastbeef Så hadde vi kaker til dessert )
Gretep Skrevet 21. januar 2007 #13 Skrevet 21. januar 2007 svinesteik med poteter, gulrøtter, surkål, saus og svisker. hadde avtalt med 5 av de som kom (inkludert min mor og svigermor) å ta med kake. så vi hadde kake og kaffe etterpå. middagen var "lettvint" fordi vi kunne lage mye ferdig dagen før å sette i ovnen når vi kom fra kirka
Anonym bruker Skrevet 21. januar 2007 #14 Skrevet 21. januar 2007 Håp. Avlette er tradisjonell bakst fra gudbransdalen. Det er en veldig tynn kake, som inneholder bla rømme. Den er stekt i jern med mønster.
krølle... Skrevet 21. januar 2007 #15 Skrevet 21. januar 2007 Vi hanket inn en kokk som lagde følgende: Forrett: Chili- og hvitløksmarinerte scampi som ble woket. Appelsinsaus til. Hovedrett: Hjortemedaljong med sopstuing, grønnsaker og hermetiske pærer og tyttebærgelé. Viltsaus. Dessert: Hjemmelaget vaniljeis m/rom. Varme skogsbær til. Sjokoladesaus i sikksakkmønster på tallerkenen. Etter middag var det kaffe (m/noko attåt...), kaker i alle fasonger og smaker, lefser, frukt, godis osv. Vi var superfornøyd!
mamma:) Skrevet 21. januar 2007 #16 Skrevet 21. januar 2007 Vi hadde dåp på sommeren og serverte spekemat med tilbehør. Kaker og kaffe til dessert...
to ganske tette og helt ferdig Skrevet 21. januar 2007 #17 Skrevet 21. januar 2007 Lappskaus m/tilbehør kaker og kaffe
♥@nette med prinsessene♥ Skrevet 21. januar 2007 #18 Skrevet 21. januar 2007 Vi hadde koltbord og dessert og kake bord... bestilte alt.. veldig deilig !
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå