Gå til innhold

Hva med drikke når de spiser?


Benni-min

Anbefalte innlegg

Vanligvis drikker Benjamin ca 800-900ml hver dag. Men nå når han spiser grøt to ganger til dagen drikker han mye mindre. Vet det er væske i grøten, men ikke mer enn 100ml. Så når han har spist mesteparten av den grøten, vil han ikke ha mer drikke før noen timer etterpå. Så nå drikker han 2-300ml mindre enn han pleier. Vann vil han ikke ha. Så nå drikker han 200ml mme til frokost, grøt til lunch, mme til middag, så grøt igjen til kvelds. Dette vil si at han drikker ca 600 ml til sammen. Har prøvd å gi han drikke før grøten, men da vil han ikke ha grøt.

Er dette nok drikke? Skulle kanskje begynt med middag også, men da blir det ennå mindre drikke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tiril drikker masse vann til hvert måltid. Hun har ikke fåt dreisen på tutekopp enda, så jeg gir henne bare fra glass. Blir litt søl, men synes det er moro og godt med vann!

Hun drikker i tillegg til 3 måltider ca 600-800 ml mme i døgnet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei:. Liam drakk ca 1 liter mme i en periode. Etter vi begynte med grøt 2 ganger daglig gikk melkemengden ned til ca 500ml. Han får også litt fruktmos da han ikke spiser middag ennå. Mener å ha lest at de ikke skal ha så mye mme etter 6 mnd alderen. Max 600 ml dagen .Har du prøvd å varme vannet litt slik at det er lunket? Liam ville ikke ha vannet når det var kaldt,men når jg varma det litt så gikk det fint. Tror ikke du skal bekymre deg så mye over at han får for lite melk,men du kan jo spørre hs neste gang du er der:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...