Gå til innhold

Hvor mye sover babyen?


Bims123

Anbefalte innlegg

Hvor mye sover babyen deres i løpet av et døgn? Jeg har en 5 uker gammel gutt og han er toppen våken en times tid før han sover 2-4 timer. Dette gjelder også om natten. Synes han er veldig lite våken i løpet av et døgn, og har sjelden lengre våkne perioder... Når forandrer dette seg?? Er dette normalt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jenta mi er 5 uker på onsdag. På dagene er hun våken fra 1 til 1 1/2 timer før hun sovner igjen og sover ca. 4 timer. På kvelden så har hun en periode hvor hun er våken 2-3 timer...også kommer natten hvor hun sover nå ca 2 til 2 1/2 time... (kunne ønske det var sånn på dagen istedenfor natten)

Det er sikkert litt individuelt hvor mye de sover og jeg aner ikke hva som er normalt.

Får håpe noen andre vet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leste at de i begynnelsen sover 17 - 18 timer i døgnet. Her virker det ikke sånn....... syns hun sover "lite" om dagen. Noen minutter etter måltid før hun våkner igjen. Sånn går dagen.

 

I natt sov hun fra 0130 til 0700, kjempe deilig. Før hun sovnet igjen i 8 tia og sov til 10. Men vi har noen deilige timer skriking fra ca 22.00 til hun sovner om kvelden da... da er det hyl, mat og bleieskift i ett.....

 

Men hun er verdens snilleste da!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tulla mi sover fra 11 på kvelden til 5 på natten så er det spising og soving i 3 timer igjen, spising og soving i 3 timer igjen... etter dette så er ho stort sett våken med noen få perioder hvor ho dupper av litt i armene våre, legger vi ho ned så våkner ho:)

så fra 12-13 tida til 23 tida så er ho stort sett våken...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...