Gå til innhold

Sovner deres alltid i bil?


Gjest

Anbefalte innlegg

Jenten vår sovner kun hvis hun er mett og trøtt... ellers griner hun. Sovner aldri hvis hun har sovet rett før. Skal på hytten til helgen og gruer meg litt.

Alle venninner sine sovner idet du starter bilen liksom

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nesten alltid :)

 

Om det ikke er lenge siden hun sov kan det hende hun bare titter ut av bilen, men det er som regel en lite dupp i bilen uansett!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer an på hvor langt vi kjører, men kan holde seg våken i en halvtime faktisk. Vi har kjørt 2*60 mil. Da var det greit å ha en unge som "Liker" å kjøre bil:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Karsten er ikke glad i å kjøre bil. Gråter masse... Sovner i blant, men sover maks en halvtime og da etter å ha hylgrått et kvarter først. Slitsomt, siden svigers bor to timers biltur unna... Skal dit i midten av februar og har grudd meg i en måned allerede!! Håper jo det kan forandre seg litt før den tid! Venter på et bra tilbud på portabel DVD, det skal han få av oss i julegave. Håper det kan gjøre bilturen litt enklere. Var også å så på nytt bilsete i går. Han er litt liten enda, men tror kanskje det kan hjelpe om han kommer litt opp sånn at han får sett mer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...