lille79 Skrevet 13. januar 2007 #1 Skrevet 13. januar 2007 go`morgen alle sammen Har tenkt å lage babymaten selv etter hvert, så jeg lurer på om noen har nyttige tips å komme med!!! Oppskrifter, fremgangsmåte ved frysing, holdbarhet, viktige ingredienser osv. håper på mange svar!!!
Gjest Skrevet 13. januar 2007 #2 Skrevet 13. januar 2007 Her kommer link til en side med gode kostholdsråd og oppskrifter: http://www.lekegrinda.com/Lage_groet.shtml http://www.lekegrinda.com/Middagsmat.shtml
Hoppetussa Skrevet 13. januar 2007 #3 Skrevet 13. januar 2007 http://www.barnemat.com/ Vil også anbefale ei bok - "lettlaget barnemat" av Margit Vea - mat for små mager fra 0-6 år.
Anonym bruker Skrevet 13. januar 2007 #4 Skrevet 13. januar 2007 Hei! Jeg pleier å lage middag hver dag, altså ikke fryse ned store mengder. Da tar jeg en gulrot og koker, blander i litt fryste erter, litt fryst mais, evt litt fryst blomkål - lar koke litt til og moser. Har funnet ut at det tar like lang tid som å varme vann i en kjele og varme opp et middagsglass!
ukjent Skrevet 13. januar 2007 #5 Skrevet 13. januar 2007 Jeg lager stort sett barnematen selv, sper på med litt middagsglass i blant.Blandingene jeg bruker er potet,potet/brokkoli, potet/gulrot, potet/laks.Jeg lager opp middag ca 1-2 uke og fryser ned to porsjoner i hver boks. Tiner det i kjøleskap og har dermed middag for 2 dager. Når gutten min blir litt større(nå 6mnd) tenker jeg å mose min egen middag å gi han direkte.Da må middagen lages uten salt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå