Gjest Lykkeliten2 Skrevet 11. januar 2007 #1 Skrevet 11. januar 2007 Det er år og dag siden jeg gjorde noe som helst med trolldeig. jeg var temmelig liten og laget en kjerring figur som fremdeles henger ved do døren til min mor.. er det noen som husker hvordan man gjør det? og hvordan man gjør en hard etterpå?
Gjest Skrevet 11. januar 2007 #2 Skrevet 11. januar 2007 2 deler mel 2 deler salt og 1 del vann + litt olje eller zalo enten kan du tørke den i romtemperatur eller stekes på 100 grader over natten. Kan være lurt å snu figurene med jevne mellomrom! Hilsen en annen lykkeliten....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå