Anonym bruker Skrevet 7. januar 2007 #1 Skrevet 7. januar 2007 Ikke svar en hel kolbe, for det er så tungvint... Hva med hermetisk på boks? Noen av dem som er uten sukker eller salt...? Sikkert umulig ettersom det er et av konserveringsmidlene... Tenkte nemlig å bruke mais i hjemmelaget barnemat...
Gjest Skrevet 7. januar 2007 #2 Skrevet 7. januar 2007 Det er veldig liten mengde det er snakk om, så en helt vanlig boks går antageligvis greit. Ellers er det nok ikke andre alternativer enn kolbe..
monztah Skrevet 7. januar 2007 #3 Skrevet 7. januar 2007 Har også lurt på dette - men ikke funnet noe tegn til at det finnes å få tak i. I Sverige finnes det frosset mais på pose, men her tror jeg man pleier å koke boksmaisen noen minutt før man bruker den. Har ikke prøvd, men lurer på å gjøre det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå