Gå til innhold

Hvor mye sover babyene deres?


Lillypia

Anbefalte innlegg

Hvor mange timer i gangen og hvor mye ca. i løpet av en dag? Her varierer det voldsomt. Men siden hun har sovet i hele dag blir det vel til hun er våken i natt frykter jeg:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Di to siste dagene har Marcus vært mye våken, men kjempetrøtt fordet... Men når han endelig sovner, sover han kjempetungt! Må vekke han etter 3 timer for å gi han mat. Sovner fort igjen etterpå. Han sover 4-5 timer om gangen om natten før jeg må amme han igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mia er ofte lenge våken etter morgenbad og stell, men når hun sovner sover hun gjerne i 3 timer, ammer litt og sovner igjen 3 nye timer. Er litt mer våken i åtte-ni tiden og sover gjerne 6 timer sammenhengende om natten. Er vi mye på farten er hun ofte mer våken, men da litt sutrete... kanskje ikke så rart?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veslingen legges for natten samtidig med at vi legger oss, mellom 2 og 24.

Våken for mat ca kl 4 og 7 - sovner da med en gang etter amming (bytter bare bleie kl. 7)

Så våkner han igjen rundt 9 og er da våken ett par timer, før han sovner igjen og sover bort store deler av formiddagen, iallefall hvis vi er på tur - i vogna kan han dra 3-4 timer i strekk.

Eller så er han våken en del om formiddagen og sover hele ettermiddagen istedet.

Får mat ca hver 3-4 time, ettersom han selv sier ifra.

Som regel våken mellom 17 og 19.30 - akkurat det er standard og litt dumt da vi gjerne skulle hatt de timene med datteren vår uforstyrret mellom barnehagen og legging.

Så sover han igjen fra 20 til ca 22.30 og legges for natten før 23.

 

Totalt sover han vel da ca 16-18-20 timer i døgnet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ask sover vanligvis to-tre timer mellom hvert måltid om dagen. Har begynt å finne litt ut av døgnrymen hans, og han har en lang våkenperiode sånn ca mellom 12 og 15. Da er han mer eller mindre våken hele tiden med mindre vi går tur. Så har han en ny våkenperiode på kvelden, men tidspunktet for den varierer mer. Hittil har nattens rytme vært omtrent som dagens, men i natt sov han for første gang 4 timer sammenhengende, så jeg håper på en mer "normal" rytme nå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...