*Vetlis* Skrevet 5. januar 2007 #1 Skrevet 5. januar 2007 2 pk gilde pinnekjøtt fordeles i 3 store stekeposer, legges på rist med langpanne med vann i under. Stekes midt i ovnen på 120 grader i 4 timer, settes oppp til 160 grader de siste 20-30 min. det blir veeeeldig godt! Husk å vanne ut kjøttet i et døgn først! Kraften får du inne i hver stekepose!
Cille Med To Søte Små Gullunga Skrevet 7. januar 2007 #2 Skrevet 7. januar 2007 Tulle du? E det faktisk nån som gjør det sånn? Aldri hørt om det ;p
*Vetlis* Skrevet 9. januar 2007 Forfatter #3 Skrevet 9. januar 2007 Nei, hvorfor skal jeg tulle med det? Det er faktisk noe av det bedre jg har smakt! Tror faktisk Wenche på Tv 2 har laget det? Er der oppskriften kommer fra tror jeg?
RLDO Skrevet 13. januar 2007 #4 Skrevet 13. januar 2007 Vil du ha litt annerledes tilbehør til? Se hva jeg har skrevet under " oppskrift på kålrabistappe" ca side 3.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå