Gå til innhold

Hvor mye sover babyene deres?


2011ee

Anbefalte innlegg

Jenta mi sover veldig mye, 3-4 timer på dagen av gangen, er våken ett par-tre timer på kveldene, sover 6 timer på natta. Deres?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hun sover ganske mye på dagen. I dag spiste hun ca 0930 og sov frem til nå og spiste igjen da. Syns det var lenge uten mat.... Hun vil helst sove på fanget vårt :-) Blir litt kos om dagen ja.

 

Om natta har hun etter at vi kom hjem nyttårsaften startet "skrikinga" klokken 2130 og holder på til ca 0230 - 0300........ Da er det mat kanskje 5 ganger, nye bleier, trøst osv osv osv. Virker som om dette er tidspunktet hun har mest vondt i magen stakkars. Når vi endelig sovner så sover hun til ca 0630, spiser og skifter bleie også sover vi til 0930 ca.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei!

her e det mye soving...Sover ca 6-7 tima hver natt uten å våkne!!! Det syns æ e kjempebra, førr da får æ kvilt mæ...

Ellers e det veldi førrskjelli fra dag tell dag korr masse ho sover på dagen, en dag va ho våken i 8 tima istrekk!!!!!!! Helt rart..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvor gammle er deres barn da?? tenkte siden de sover så lenge.. min lille gutt er 2 uker til lørdag og sover 3-4 timer på dagen før han våkner og skal ha mat det samme om natten...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litj pia mi er 6 uker. har våkentid mårra og kveld på 3-5 timer , ellers sover hun alt fra 1-2 timer på dagen,får mat og sover igjen. Om natta er hun våken hver 2 time,litt slitsomt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her sover hun hele dagen, våken hver 4 time og får pupp og sovner så ved puppen. Våkner kl 24...og holder det gående hele natta til kl er 07-08 om morgenen. Sover bare 1-2 timer max i løpet av en natt.... Jeg blir gaaaaaaaaaaaaalllll, er såååå underernært med søvn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hemmeline: Slik hadde vi det og, har det til dels slik enda. Rådet vi fikk fra helsestasjonen var å holde henne mer våken på dagen slik at vi fikk snudd døgnet. Dette fungerte til dels og bedret nattesøvnen, men fremdeles skrek hun i to-tre timer på natta så nå har vi starta med minifom. Men altså, å holde dem våkne lenger når de først er våkne kan være tingen som snur døgnet:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...