Gå til innhold

April: Hun krabber :-) Hurra!!


Lindis :-)

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Grattis med krabbinga ;-)

 

Joda, "minsin" har krabbet en stund hun, går unna i et forrykende tempo... (og jeg som mente det ikke var "slitsomt" med disse små...). Nå reiser hun seg opp over alt og "går" bortetter bordkanten og sånne ting, så her er det sjelden et sekund uten action ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok et par uker etter at hun hadde fått dreisen på krabbingen (har sikkert noe med det å klare å "holde" seg på knærne å gjøre ) før hun reiste seg opp :-) Så snart må nok du rydde unna alt på bord og hyller du og ;-) Hehe, man ser virkelig at vi har småbarn når man kommer inn i stua, har en sånn romdelerhylle, og de to nederste radene er bare fyllt av leker og alt annet står på toppen.. Også juletreet da.... kulene har blitt flyttet oppover etterhvert som hun har tatt de ned, så det er ingen pynt nederst men masse på midten :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her begynte vesla å krabbe skikkelig da hun var 8 måneder (for 2.5 uke siden),hadde da ålet seg framover siden hun var 6 måneder (og hun var rask over gulvet ja !).

 

Begynte å reise seg opp samtidig som hun krabbet,men det var visst ganske tidlig ifølge helsesøstra,som også trodde helt sikkert at vesla kom til å gå før hun fyller 1 år :-)

 

Så får vi se da..... Nå er det hvertfall full fart,og vil hverken sitte eller ligge lenger,skal kun opp for å stå og gå :-) Travelt med andre ord

Lenke til kommentar
Del på andre sider

snuppa her krabbet på 7 mnd dagen sin, og begynte å røyse seg en 2-3 uker etterpå, så nå har hun begynt å slippe seg på gulvet avogtil når hun glemmer seg.

så har det ganske hektisk her om dagen, skal helst gå langs veggen og alt hun klarer å støtte seg til og ikke krabbe lenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...