Gå til innhold

ett matspørsmål


Anbefalte innlegg

Jeg skal på julekvelds i kveld og har veldig lyst å spise laks og eggerøre. Har holdt meg unna dette, men hørte på "god morgen norge" i morges at det kan spises visst frøset først. Vet at dette gjelder for skinke og slikt, men visste ikke at det var greit å bare fryse røket laks.Noen som vet om det er trygt å spise?

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7580853-ett-matsp%C3%B8rsm%C3%A5l/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Det er ikke for å skremme noen her altså, og jeg prøver IKKE å fortelle folk hva de skal gjøre og hva som er riktig eller feil... jeg prøver bare å tipse folk om noe som tydeligvis er en vanlig misforståelse...

 

- frysing dreper IKKE bakterier i mat. Den må varmebehandles for at bakteriene skal dø. Toxoplasmoseparasitten dermiot, tåler ikke kulda så godt, og kreperer etter en runde i frysern.

 

Håper du fikk kost deg med god julemat uansett :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...