Gå til innhold

Huff jeg er sånn i tvil.......


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Da er den fersk. Har den vært fryst? Hvis ikke, så la den ligge i frysen over natten og ta den ut i morgen tidlig, da kan du spise det i morgen, men ikke flere dager etter at du åpent pakken.

 

Kos deg du, det er IKKE farlig!

Det er veldig vanskelig å vite synes jeg, jeg har selv lett og lett på internett over hva man kan spise, og finner forskjellige svar overalt! Jeg er selv veldig glad i rått kjøtt, gravlaks og spekemat. Over alt står det forskjellige retningslinjer på hva som er trygt, hva hvis man da har hatt toxoplasmose før og er immun, kan man da spise det? Hva da med listeriabakterien og botulisme.... Jeg synes det er viktig å ikke bli for hysterisk, folk har jo greid seg i flere tusen år før man visste alt dette. Da mor var gravid med meg røykte hun som vanlig, det var ikke så stort fokus på det på den tiden. Jeg tror det er viktig å holde seg til noen grove retningslinjer og ikke bli for hysterisk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...