Gå til innhold

Har alle juli barn begynt å snu seg?


Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hva mener du med snu seg ? rulle rundt el? Her ruller knerten rundt med en gang jeg legger han på gulvet, men bare til en side - artig å se på :) Ruller lettere i rundt når han er naken, har du prøvd d?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun snur seg til ene siden, venstre er det vel, og det er det... er ikke så veldig mobil at det gjør noe:) har snudd seg fra mage til rygg noen ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Karsten rullet fra rygg til mage for tre uker siden, flere ganger i løpet av en ukes tid. Så sluttet han helt med det. Men nå har han begynt å rulle igjen. Når han ruller fra mage til rygg virker det mest som et "uhell" at han tipper over...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa her har ikke vært av de mest aktive rent motorisk, og snudde seg rundt for første gang for en ukes tid siden. Snur seg bare mot venstre, og er enkelte ganger så heldig at hun etterhvert faller tilbake igjen til ryggleie - ellers blir det etterhvert desperate rop til hjelpepersonellet! Og jammen har hun oppdaget tærne også!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har rullet fra rygg til mage et par-tre ganger, under stor anstrengelse. Ikke så glad i å ligge på magen, så det ble fort hyl og skrik når han ikke klarte å komme seg andre veien.

 

Men han beveger seg mye rundt på matta når han ligger på ryggen, vipper opp rumpa og forflytter seg litt, og plutselig er han utenfor matta....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke jenta mi heller. Føler vel at ho er litt treg. Ho var ca 4 mnd før ho med sikkerhet greip etter ting. Andre som er like trege? Beina sine har ho ingen interesse for, men ho synes at hendene sine er veldig fine. Ligger stadig å beundrer dem:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja hun ruller over på magen i ett sett, og det er så slitsomt, for hun HATER å ligge på magen, og hun har enda ikke funnet teknikken på å rulle fra mage til rygg, har gjort det et par ganger!

Hun begynte tildlig i forhold til min førstefødte....for jenta mi har gjort det i 1 mnd, fra hun var 3-4 mnd, mens min førstefødte var flere mnd gammel!

Bare nyt tiden med at de ikke ruller....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...