Babykilo Skrevet 18. desember 2006 #1 Skrevet 18. desember 2006 Vi skal ut å reise, blir borte i tre uker. Gutten har nettopp begynt å spise middag, har fått han på gli med grønnsaker. Vi skal til Asia. Kan jeg lage middag av grønnsaker der, evt kjøpe lokale middagsglass, eller må jeg drasse med 100 kg (føles sånn) glass hjemmefra? Er litt redd for annen bakterieflora som kan skape krøll... Tar med grøt, det veier jo ikke mye.
yasmina Skrevet 18. desember 2006 #2 Skrevet 18. desember 2006 Så sant det kokes er det ikke noe problem iallefall. Hadde ikke tatt med, gjør ikke det når vi drar til midtøsten.
Babykilo Skrevet 18. desember 2006 Forfatter #3 Skrevet 18. desember 2006 Ok, da tar vi sjansen. :-) Takk for svar. Er litt redd for å være en uansvarlig mor. Hehe...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå