yret Skrevet 18. desember 2006 #1 Del Skrevet 18. desember 2006 Tenker da på sursild, sildesalat mm. Kan ikke huske å ha sett noe om dette noe sted. Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
JuliLinda Skrevet 18. desember 2006 #2 Del Skrevet 18. desember 2006 Hei hei:-) Satt akkurat og leste om dette, og det var ikke noe problem å spise sild om iform av påleggssild så lenge den har vært frossen først. Så bare spis og kos deg:-) Sunt og godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
liten_passasjer Skrevet 18. desember 2006 #3 Del Skrevet 18. desember 2006 Tror jeg har lest at man kan det, så lenge silda har vært frosset. Søk på matportalen.no, det står det meste. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
yret Skrevet 18. desember 2006 Forfatter #4 Del Skrevet 18. desember 2006 Takk for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 18. desember 2006 #5 Del Skrevet 18. desember 2006 Jeg spurte legen min og hun sa nei siden det er rå fisk. Men dersom de sier noe annet hos mat-tilsynet får man kanskje tro at de vet best! Jeg fikk vite at jeg kan spise alt som ikke er rått! (Det sies så mye forskjellig her inne at jeg tror jeg hadde hørt med legen om jeg var deg!) (Greit å være forsiktig, men det er jo jul, og sild er utrolig godt! (juleansjos også!)) Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jeenie Skrevet 18. desember 2006 #6 Del Skrevet 18. desember 2006 man kan spise rått kjøtt og fisk så lenge det har vært nedfrosset i -18 grader eller mer i 3 dager til en uke alt etter hvor store stykker det er... jeg har selv frosset ned mindre stykker med fenalår i et par uker siden jeg er så glad i det vil jeg gjerne kunne kose meg med det i jula... smaker ikke noe annerledes heller etter at det er opptint... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 18. desember 2006 #7 Del Skrevet 18. desember 2006 Det tenker jeg å gjøre med fenalåret og! (Er ikke sikker på om det funker like bra med sursilda! Noen m erfaring?) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
yret Skrevet 18. desember 2006 Forfatter #8 Del Skrevet 18. desember 2006 Hvis man lager sursild mm. selv bruker man vel som oftest sild som har vært dypfryst. Hvis man kjøper på glass eller fra ferskvaredisken er det jo litt mer usikkert, men jeg vil tro den silda også har vært fryst (?) Ikke lett å si, men kan jo alltids spørre i butikken og håpe at noen vet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå