Gå til innhold

Hvordan fryser dere ned babymat ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har prøvd i frysebokser og de barnematglassene men maten blir jo helt rar når den er tint opp igjen.

Hvordan er det f.eks å fryse det i isterningsbrett for å ta det i pose når det er fryst ?

 

I bbabymat-boka fra HS står det at maten skal kjapt kjøles ned for å putte i fryseren. Hvordan gjør dere det ?

Hittil har jeg latt det stå på benken og kjølt seg ned før jeg har tatt det i fryseren.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har sånne isterningbrett i silikon som jeg kjøpte på ikea som jeg fryser maten ned i. Jeg har hatt mosen over varm og satt de direkte i frysen. Syns mosen er lettere å holde på med når den er litt varm, ellers blir poteten litt klissete. Tror ikke det har noe å si om du lar den stå litt på benken før den fryses. Poenget er vel å ikke la den stå så lenge at evt bakterier får gode vekstvilkår.

Skrevet

Sliter med det samme selv. Maten blir helt rar etter at jeg har fryst den.

 

GuriMalla - jenta kom 24/6!: Man skal ikke putte varm mat i kjøleskapet pga bakterier, men det er vel noe helt annet i fryseren ?

Skrevet

har maten i et litesmål som jeg setter i kaldvann og rører i av og til. så deler jeg opp maten i oppbevaringsboksene til avent (bruker de til mm også).

Skrevet

Bruker melkebeholderne til Avent, setter de i kaldt vann for avkjøling før de går i fryseren. Synes ikke maten blir rar eller merkelig når den taes opp igjen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...