LilleTrolle Skrevet 13. desember 2006 #1 Del Skrevet 13. desember 2006 Hei. Jeg er gravid i 8. uke og har skrekkelig lyst på spekemat (især stabburspølse) for tiden, men er usikker på hvor vidt jeg kan spise det eller ikke. Noen steder leser jeg at man absolutt ikke bør spise det, fordi det kan inneholde bakterier som listeria og toxoplasmose, mens det andre steder står at det er trygt å spise det dersom spekematen har vært frosset i et par døgn. Jeg kjøpte en pakke med skivet stabburspølse og en pakke med skivet morrpølse tidligere i dag, og la dem umiddelbart i fryseren, men vil veldig gjerne få en avklarering før jeg eventuelt spiser det. Hva mener dere? Kan man spise spekemat når det har vært frosset? Eller innebærer det risiko for fosteret? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7457007-spekemat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Kolibri Skrevet 15. desember 2006 #2 Del Skrevet 15. desember 2006 J vet ikke med sikkerhet svaret men j følger rådene til mattilsynet. Finner dem på deres nettsider. Skulle jo tro at det var en sikker kilde til tygg info. Lykke til de neste 7 mnd. Jeg er bare 2 uker på vei... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7457007-spekemat/#findComment-7473144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
firemerkersmør Skrevet 20. desember 2006 #3 Del Skrevet 20. desember 2006 Du kan spise det når det har vært godt frossent, 3 dager i fryseren kanskje Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7457007-spekemat/#findComment-7522845 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå