Gå til innhold

Spekemat


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er gravid i 8. uke og har skrekkelig lyst på spekemat (især stabburspølse) for tiden, men er usikker på hvor vidt jeg kan spise det eller ikke. Noen steder leser jeg at man absolutt ikke bør spise det, fordi det kan inneholde bakterier som listeria og toxoplasmose, mens det andre steder står at det er trygt å spise det dersom spekematen har vært frosset i et par døgn. Jeg kjøpte en pakke med skivet stabburspølse og en pakke med skivet morrpølse tidligere i dag, og la dem umiddelbart i fryseren, men vil veldig gjerne få en avklarering før jeg eventuelt spiser det. Hva mener dere? Kan man spise spekemat når det har vært frosset? Eller innebærer det risiko for fosteret?

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7457007-spekemat/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...