Gå til innhold

Kalkunstuffing i egen form


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har flere ganger laget kalkun, men aldri før prøvd meg på stuffingen. I år tenket jeg å prøve meg:) Da helst stuffing i egen form (brødform?).

Noen som har en god og lett oppskrift?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi pleier å stuffe kalkunen med svisker og epler, det blirskikkelig godt ved siden av. Jeg liker ikke svisker, men som stuffing er det knall sammen med epler

Skrevet

Du kan lage stuffing i egen form ja (jeg bruker ilfast form selv)

 

Stuffing: (du kan slenge alt i en blender om du oensker, men jeg foretrekker aa bruke hendene)

 

Broed, (jeg foretrekker fullkorn) i smaa biter

Oppskjaert loek

Oppskjaert fersk sjampignon

(kan ha i epler skjaert i smaa biter)

Egg

Melk

Timian

Pepper

"sage" (vet ikke hva det er paa norsk)

 

Slik gaar du frem:

 

Stek loek og sjampignon

Ha broed i ei skaal, hell i loeken og sjampignongen, (og evt eplebitene)

Ha i egg (hvor mange avhenger av hvor mye du vil lage..jeg pleier aa bruke ett) bland dette godt sammen, hell saa i litt og litt melk, til alt blir bloett.

HA saa i krydder og bland godt.

Legg alt i formen (eller inni kalkun / kyllingen, evt oppaa annet kjoett)

stek i ovnen til det blir gyllent (ca 30 min)

 

  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...