Jerry 82 Skrevet 12. desember 2006 #1 Skrevet 12. desember 2006 Har begynnt å mose grønnsaker til middagsmat, er det nok å vaske stavmikseren med zalovann og skylle med glovarmt vann, eller bør jeg kjøpe steriliseringsveske? kan vel bli litt bakterievekst i eventuelle matrester.. koker flaskene enda, så det virker litt rart å "bare" skulle vaske annet "matredskap".
Mamma`n til Lukas & Milla Skrevet 12. desember 2006 #2 Skrevet 12. desember 2006 Ja,det holder med at du vasker den i varmt vann og zalo,du trenger ikke kjøpe noe steriliseringsveske ;o)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå