hund&barn@fullrulle Skrevet 11. desember 2006 #1 Skrevet 11. desember 2006 Vi bruker de i allefall til jul!! Fingerkrem- fylte kjeks. (40 stk) 100g (1dl) sukker 250 g margarin 1 egg 3 ss fløte 1 ts vaniljesukker 350 g (7 dl) mel 100 g (1,5 dl) potetmel 1 ts bakepulver Fyll: 150 g delfiafett 150 g (3 dl) melis 1 ts rom-essens eller sitrondråper (jeg anbefaler rom) Smør og sukker rører hvitt, tilsettes det øvrige og arbeides godt til en smidig deig som settes kjølig en times tid. Kjevles ut enten til runde kaker (ca 5 cm i diameter) eller til avlange kjaks (3x7). Stekes lysegule i ovn på 180 grader i 7-8 min. Til smørkremen smeltes delfiafett og tilsettes melis og rom-essens. Når kakene er helt kalde, legges de sammen to og to med smør krem mellom. YAMMI
Bøggly Skrevet 14. desember 2006 #2 Skrevet 14. desember 2006 Mmmmm... disse er vant til som julekaker også, men liker de best med sitronkrem. Bruker foresten smør i stedet for delfiafett i fyllet. Funker veldig bra det!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå