kjapttrygtogbilliigKIWIKIWI Skrevet 9. desember 2006 #1 Del Skrevet 9. desember 2006 kan jeg spise denne?? den er vellagret, står ikke på om den er pasteurisert eller ikke...er kjøpt i vanlig butikk men ett utenlansk merke tror jeg?zanetti.... please...hnar akurat laget meg et deilig måltid så fikk jeg pliuttselig noia her.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2006 #2 Del Skrevet 9. desember 2006 Jeg spiser parmasan. Listeria-bakterien trives ikke i harde oster som feks parmasan, så jeg tror det skal være trygt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kjapttrygtogbilliigKIWIKIWI Skrevet 9. desember 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 9. desember 2006 tusen takk for kjapt svar- gafler innpå med pasta og parmesan og slapper av med det! takk!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå