Gå til innhold

Oktober: Når legger dere babyene deres? (6-7 uker gamle)


Amelia*Okt06+juni09*

Anbefalte innlegg

Vi har pleid å legge lillegutt rundt kl 22, men de siste nettene har han nektet å sove før etter midnatt. Burde vi prøve å legge ham tidligere? Han er ofte trøtt i åtte-ni tiden og sover ofte på fanget vårt i stua.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi strever med leggingen vi! Her er det aldri stille før etter midnatt og vel så det... Han er straks åtte uker..

Vi vet snart ikke hva vi skal gjøre, det er jo en dårlig start på gode rutiner dette, men vi mistenker ham for å ha endel luft i magen... Håper det går over og at vi får til rutinene etter hvert. Med førstemann var det også slik at han aldri la seg før midnatt, men fra han var ca tre måneder innførte vi nye rutiner og det gikk bra etter hvert!

Men er det noen som har erfaringer og gode råd om soving og gode kvelder, så rop ut!! Her blir vi snart syke av mangel på søvn... (sene kvelder med lillegutt, tiiiidlige morgener med størstemann...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi legger henne mellom kl.23 og 24. Alt etter når jeg legger meg!

Hun sover fremdeles veldig mye på dagen, men har en våken periode på kvelden etter at eldstemann er lagt kl.20. Så da får vi tilbrakt litt tild sammen =)

Med eldstemann fikk vi ikke skikkelige rutiner før han var 4-5mnd (pga kolikk) men det gikk helt fint! Så ikke fortvil enda =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi strever med å finne en god rutine vi og. Starter leggeprosessen med mat og stell rundt kl.21 (med håp om at han skal sove innen 22), men han sovner sjelden før 23 ofte senere. Han er åtte uker i dag. Sover endel på dagen og kvelden og noen sier man skal prøve å holde han våken for å bli trøtt på kvelden, mens vi erfarer at jo mer våken han er på kvelden jo vanskeligere blir det å legge ham. Han gråter og blir overtrøtt og girer seg opp istedenfor å roe ned. Ellers er han jo så blid og enkel å ha med å gjøre på dagen, og når han først sovner på kvelden sover han gjerne seks timer før han våkner første gang. Men det var denne leggeprosessen da som ikke er så enkel. Gode råd ønskes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har avfunnet oss med at vi starter legginga kl 22 og da sovner han som oftest i 23 tia. Siste par ukene har han liggi i egen seng, før bare hylte han til han fikk ligge i min seng. Tar ham ikke opp hvis han ikke hyler, prøver å sørge for at han har noe å se på. Svarthvitt mønster i en utbrettbok er spennende denne uka, uro med fisker og sjøhest var spennende for ei uke siden. synger for ham og stryker ham litt på hodet mens han ligger i senga si. Funker selv om det er slitsomt og tar litt tid:) Ellers er det jo sånt som skal gå seg til med tiden, så lenge man har en fast leggerutine og skiller mellom natt og dag, ifølge de som skal ha peiling:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ingen leggerutiner vi....... Og gullet er 6uker. Varierer fra kveld til kveld, alt fra 21:00-01:00, gidder ikke stresse med det nå, det går seg til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

har de siste dagene lagt han når han viser tegn til å være trøtt på kvelden, mellom halv åtte og ni (er 8 uker). har faktisk sovnet av seg selv etter kort tid. tidligere har han sovnet i fanget vårt eller lagt seg når vi la oss, ofte styrt endel for å få han til å sovne. tror kanskje vi har holdt han oppe litt lenge, sover faktisk bedre på natta og nå. kan bare være forbigående, ingen dager er jo like med sånne små - men jeg krysser fingrene for at det fortsetter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...