☆Monkey Business☆ Skrevet 3. desember 2006 #1 Del Skrevet 3. desember 2006 jeg har oppskrift på en nydelig cappucinoiskrem, men den lages jo med rå egg.....kan jeg likevel spise d? de blir jo fryst da..... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7327080-r%C3%A5-egg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
firemerkersmør Skrevet 4. desember 2006 #2 Del Skrevet 4. desember 2006 Hva tenker du? amming eller gravid? Er ikke salmonella i norske egg, så det hadde jeg uansett ikke brydd meg noe med. hadde ikke brukt utenlandske egg hvis jeg var gravid. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7327080-r%C3%A5-egg/#findComment-7339857 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå