Anonym bruker Skrevet 29. november 2006 #1 Del Skrevet 29. november 2006 Spiste serranoskinke i uke 6, visste ikke at man ikke kunne spise spekemat. Har skikkelig dårlig samvittighet i dag. Er det noen som vet hva sjansen er for å bli smittet? Hvor mange i norge er smittet fra før? Da skal man vel være resistent/immun? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7288436-serrano/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 29. november 2006 #2 Del Skrevet 29. november 2006 Veit ikkje kor stor sjansen er for å bli smitta, men dei som har smitta i seg frå før er immune. Du blir testa for toxoplasmose når du tek blodprøve på første kontroll, og dersom du reiser utanfor norden i løpet av sv.skapet anbefalar legen at du tek ei ny prøve tre veker etter at du kjem heim Det går heilt sikkert fint med litt serrano altså! Det skal jo litt til å bli smitta! Men ein bør jo ikkje utsetje seg for "fare" no når ein veit om det - betre å berre hive litt i frysen Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7288436-serrano/#findComment-7288511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå