Gå til innhold

Brun(ere) til jul...


peanut:)

Anbefalte innlegg

Lurer på en ting...vet jo at det ikke er så bra å ta solarium når man er gravid, men det jeg lurer på er om man kan bruke selvbruningskrem? hadde vært greit å ikke være stålblå i jula...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Etter det jeg har lest er ikke det noe farlig hvertfall :)

 

Se på doktoronline.no der har jeg funnet masse svar hvertfall :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Solarium er ikke å anbefale pga varmen. fosteret kan bli litt varmt.

utover det er det ingen farer ved solarium

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sett full fart på vifta og drikk litt kaldt vann før og etter,så er det ingen fare i solarium.(men det er jo ikke bra for huden din da,men det er en annen diskusjon!) MEN: Du kan risikere å få noen stygge pigmentflekker siden du er gravid,pga hormoner og sånn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmmm.spray brun hadde jeg nok vært litt skeptisk for.ettersom at man innånder en del fra sprayinga,mange ahr jo også besvimt under spraybrun,men det har jo også sammenheng med at man står helt i ro spent en god stund

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fant dette på dib.

les: det er påvist skadelig med solarium..

 

Selvbruning - brun uten sol

Av Helse-, velvære- og skjønnhetskonsulent Marianne Olavesen

Tenk på Selvbruning som et alternativ! Det er en veldig sikker og pålitelig måte å bli brun på, selv om det er en teknikk du må lære for å oppnå et pent og jevnt resultat.

 

Selvbruningskremer som inneholder DHA ( Dihydroxyacetone) er et fargeløst sukker som mørkner det ytterste tynne hudlaget under påvirkning av oksygen. DHA er den eneste aktive ingrediensen som er blitt godkjent av FDA (Food and Drugs Administration). Denne prosessen tar ca. 3-4 timer, og varer til hudlaget naturlig skiftes ut. Det kan variere fra noen dager til en uke.

 

Noen ønsker å oppnå en fin gylden farge til spesielle anledninger som brylluper etc. Og du vil kanskje ønske å kamuflere den vinterbleke huden de første dagene på stranden…

 

Selvbruningskremer er et veldig akseptabelt og spennende alternativ til solens skadelige stråler. Du kan også tenke på dette som et ledd i bevaring av en ung og frisk hud – 98% av tidlig aldrende hud er forårsaket av solen!

 

Som gravid er du mer sensitiv for solen og mer utsatt for ujevn pigmentasjon. Da er selvbruning et flott og bivirkningsfritt alternativ. Det har ikke blitt påvist at selvbruningsprodukter er farlige eller har noen negativ effekt på huden. Solarium og solen derimot vet vi er skadelig.

 

Det har også vært påvist veldig positive effekter ved bruk av selvbruningskremer blant de som har Vitiligo ( ujevn pigmentasjon- fremkommer som hvite hudflekker.)og strekkmerker.

 

De fleste selvbruningsproduktene kommer i to nyanser: Lyst/ medium og Mørk/ Dyp. Dersom du har fargealternativer og er i tvil om hvilken som passer deg – velg alltid den lyseste! Du kan heller ta på to ganger for å oppnå en frisk naturlig brunfarge som passer for din hud.

 

Husk også på at du har selvbruningskremer som er laget spesielt for ansiktet. Dersom du allikevel bruker en krem beregnet for kroppen, anbefales det at du mikser selvbruningskremen 50/50 med en vanlig dagkrem beregnet for ansiktet.

Ellers kan du anta en altfor mørk ansiktsfarge som ikke ser naturlig ut

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...