Gå til innhold

spm hører egentlig ikke til her, men


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan lage mye risgrøt, utenat den brenner seg i bunn av kjelen og ikke må stå i 1 time konstant å røre?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Godt spørsmål, det lurer jeg også på..

Skrevet

Lag den på en induksjonstopp;)

Skrevet

Sorry, det er kun konstant røring som hjelper. Tank på det som god armtrening:)

Skrevet

bruk 5-15minutter ris? noen som sa engang til meg at man kunne ta en kniv under kjelen eller noe sånt?

 

Hørte ikke så godt etter jeg da... hmm

Skrevet

Enkelt som bare det hvis man tenker på det en stund i forveien!!!

 

Koker opp ris og vann på vanlig måte, tilsetter melk og gir det et lite oppkok. Så setter jeg hele kjelen med lokk på i stekeovnen i 3-4 timer, og lar ovnen stå på ca 50 gr, bare sånn at det blir en liten lunk!

 

Og simsalabim------ ferdig grøt uten at den er svidd i bunnen!! :-D

Skrevet

Hvilken grøttype bruker du, ~mamma~? Pass på å bruke en god kjele, teflon... Det funker her.

Skrevet

Takk for kjempe tips, masika 73!!!

 

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...