Anonym bruker Skrevet 28. november 2006 #1 Skrevet 28. november 2006 Hvordan lage mye risgrøt, utenat den brenner seg i bunn av kjelen og ikke må stå i 1 time konstant å røre?
~mamma~ Skrevet 28. november 2006 #2 Skrevet 28. november 2006 Godt spørsmål, det lurer jeg også på..
NuttaMi*med 3 små:) Skrevet 28. november 2006 #3 Skrevet 28. november 2006 Lag den på en induksjonstopp;)
Gjest Skrevet 28. november 2006 #4 Skrevet 28. november 2006 Sorry, det er kun konstant røring som hjelper. Tank på det som god armtrening:)
Anonym bruker Skrevet 28. november 2006 #5 Skrevet 28. november 2006 bruk 5-15minutter ris? noen som sa engang til meg at man kunne ta en kniv under kjelen eller noe sånt? Hørte ikke så godt etter jeg da... hmm
Ta sats;-) Skrevet 28. november 2006 #6 Skrevet 28. november 2006 Enkelt som bare det hvis man tenker på det en stund i forveien!!! Koker opp ris og vann på vanlig måte, tilsetter melk og gir det et lite oppkok. Så setter jeg hele kjelen med lokk på i stekeovnen i 3-4 timer, og lar ovnen stå på ca 50 gr, bare sånn at det blir en liten lunk! Og simsalabim------ ferdig grøt uten at den er svidd i bunnen!! :-D
Nå kommer lillebror:) Skrevet 28. november 2006 #7 Skrevet 28. november 2006 Hvilken grøttype bruker du, ~mamma~? Pass på å bruke en god kjele, teflon... Det funker her.
Anonym bruker Skrevet 28. november 2006 #8 Skrevet 28. november 2006 Takk for kjempe tips, masika 73!!! HI
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå