Sanna&Simen Skrevet 27. november 2006 #1 Del Skrevet 27. november 2006 Har prøvd maisgrøt og havregrøt flere kvelder på rad. Han trenger det strengt tatt ikke enda. har lagt veldig bra på seg av bare mm, men hadde vært greit om faren kunne gitt ham litt hvis jeg skal bort. Nekter å ta flaska! Noen som har noen bra triks på hvordan man venner dem på grøt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-carina- Skrevet 28. november 2006 #2 Del Skrevet 28. november 2006 Er det ikke enda flere typer grøt det eventuelt går ann å prøve? Mener å ha hørt at det er lettere å venne dem til grøt om du blander den ut med mm, da den smaker litt som før... Kanskje blande tynntynt med masse mm i grøten? Har ikke begynt å prøve med grøt enda, jeg, men håper dette kan hjelpe... ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 29. november 2006 #3 Del Skrevet 29. november 2006 Du kan prøve risgrøt eller hirsegrøt, fikk tips av Aylin i dag om Hirse, fås kjøpt i helsekost forretning. F. eks Helios. Ellers går det an å begynne med potet i stedet, stod under Første leveår og 4 mnd. Kan jo lese litt der, står også mye under 5 mnd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 29. november 2006 #4 Del Skrevet 29. november 2006 Sofie er heller ikke så glad i grøt. Finnes middagsglass fra 4mndr med moste grønnsaker som du kanskje kan prøve? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prinsen & Prinsessens mamma Skrevet 29. november 2006 #5 Del Skrevet 29. november 2006 Vår jente liker heller ikke maisgrøt. Derfor lager vi hjemmelaget grøt av sammalt hvete fin, og den liker hun Oppskriften er enkel. Bland ca. 2 ss mel og ca 1 dl vann, og la blandingen stå til bløtlegging i ca 1 time eller mer før koking. Kok forsiktig opp under omrøring, og kok på svak varme i fem til ti minutter. Tilsett ev. mer vann etter behov. Pass på at ikke grøten koker tørr eller svir seg. Kok grøten tykk, og la den så avkjøles til ca 40 grader. Tilsett morsmelk eller ferdigblandet mme til passende konsistens. Du kan bruke fint sammalt mel av hvete, havre, bygg eller spesielle mel-/kornblandinger beregnet til barnegrøt. Oppskriften har vi hentet fra et hefte vi fikk da helsesøster var på hjemmebesøk. Heftet heter "mat for spedbarn" og er utgitt av Sosial- og helsedirektoratet. Lykke til med grøtkoking og mating. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sanna&Simen Skrevet 29. november 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 29. november 2006 Hei! Tusen takk for tips og råd! Skal prøve alle:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå