sneipen <3 snuppa Skrevet 24. november 2006 #1 Del Skrevet 24. november 2006 1,3 kg fin sammalt hvete 200g fin sammalt rug 200 helkorn hvete 75g gjær 2 strøkne ts salt 9 dl kruskakli el hvetekli 1,8 l lunkent vann eller evt 1 l søt el sur skummet melk,+ 8 dl vann 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner dette e ca 3 brød på 2 liters former deigen blir veldi løs,men det ska vær sånn. kan ikkje eltes på bordet,må øses rett i brødforma. heves først i ca 1 time,slå lufta ut av deigen og hev ca 1/2 time tell.. stekes på 220 grader på over-og under varme i ca 1 time. TIPS: æ bruka å still ned på varmen etter ca 40-45 min,og steik di litt lenger,så blir di ikkje så fuktig inni:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
firemerkersmør Skrevet 24. november 2006 #2 Del Skrevet 24. november 2006 Har prøvd denne oppskriften, og ja, det blir grove brød, men tviler på at det er oppskriften på "Ingers rugbrød" fordi: -det er for lite rug i. Man har ikke lov til å selge et slikt brød som et "rugbrød" -det er bakerier som selger brødet på lisens, så oppskrifte er nok hemmelig. Kan nevne at brødet ikke ble spesielt godt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-7220768 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Randi86*Salt og Pepper' Skrevet 24. november 2006 #3 Del Skrevet 24. november 2006 Er denne oppskriften som står inne på ingers side. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-7222457 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 25. november 2006 #4 Del Skrevet 25. november 2006 Klart man kan selge det som rugbrød, men ikke som Ingers rugbrød uten tillatelse fra henne. Oppskriften er ikke hemmelig, Inger delte den med lesere av Hjemmet for over 4 år siden, og jeg har boka hun har samlet oppskrifter i. Det er dette brødet. Snes foresten det er et godt brød. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-7227283 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Randi86*Salt og Pepper' Skrevet 25. november 2006 #5 Del Skrevet 25. november 2006 Har baka brødet i dag jeg og synes det var kjempe godt, litt tørt etter og ha lagt litt, men la det bare et par sec i microen da. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-7228102 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sneipen <3 snuppa Skrevet 25. november 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 25. november 2006 måfå lov t å sei at denna oppskrifta fant æ i hjemmet for mange år sia!!!!! og det va en repotasje fra ho derre inger kløkstad sjøl:)) et lite tips tell; æ heva bøan enda en gang før æ steik di,da blir de litt større.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-7228623 Del på andre sider Flere delingsvalg…
firemerkersmør Skrevet 28. november 2006 #7 Del Skrevet 28. november 2006 I følge norske forskrifter har man ikke lov til å selge det som rugbrød. Det er villedede når det er så lite rug i det. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-7260686 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sneipen <3 snuppa Skrevet 28. november 2006 Forfatter #8 Del Skrevet 28. november 2006 va nu det så masse å bry sæ om??? seriøst... *måtte flir litt* dessutn e det ho derre inger kløkstad du må ta då,ikkje mæ!!!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-7268138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
firemerkersmør Skrevet 28. november 2006 #9 Del Skrevet 28. november 2006 Poenget er at jeg tviler på at det er riktig oppskrift Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7212412-oppskrift-p%C3%A5-ingers-rugbr%C3%B8d/#findComment-7271319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå