Gå til innhold

November: Marius kom 11 dager før tiden


Grigri m/3 gutter

Anbefalte innlegg

Natt til den 13. november gikk vannet og 8 timer etter ble han født uten annen smertestillende enn lystgass. Åpningen gikk for fort til at jeg fikk tid til epidural(au). Han var 53 cm lang og 4710 gram, hodeomkrets 35-36 cm.

 

Han tok pupp 2 timer etter fødselen, men det viste seg at han har problemer med det, og etter en uke på sykehuset der han ble tvunget av absolutt alle som jobber der, måtte vi gi ham pumpet melk i sprøyte eller flaske for å få ham til å gå opp i vekt igjen så vi fikk dra hjem. Vi supplerer også med mme for når mamma er stresset og redd og sliten går melkeproduksjonen ned, fant vi ut. Nå ha mamma lært seg å spise nok mat, og å hvile mest mulig og pappa hjelper til alt han kan, og da har alle det mye bedre.

 

Marius er søt og snill, og holder oss bare litt våkne om natta. Han er veldig glad i å sove sammen med mamma i senga, men det blir bare på morgenen etter at pappaen har stått opp.

 

Jeg ønsker alle lykke til med fødsel og baby, det er slitsomt men man får veldig mye igjen for det. Bare husk å spis og sov når dere kan!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...