Gå til innhold

Juni: hvilken baby stol...


Mamma til Isaac og Lucas

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

har snusa litt på den stolen som man kan "knekke" av på midten (aner ikke hvordan ejg skal forklare det!!!) og som de kan sitte med bord foran evt sitte høyt!!! den koster ca 6-700 kr. har en tripp trapp stol som kanskje blir litt stor i starten tror jeg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

den "gamledagse" stolen i tre..sånn som e hadde da e va lita :) ja e vil ha ein sånn...men har jo løst å hør ke folk sei da...=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har akkurat kjøpt ny stol til Linnea. Tripp trapp stol fra Stokke. Kjøpte i hvit og har bestilt pute i beige cord. På grunn av den nye tilleggspakken til stolryggen, er ikke de nye putene kommet til butikkene enda, så vi må vente litt til før vi kan ta den i bruk.

 

Synes tripp trapp stolen er både funksjonell og stilren, spesielt når den er kommet i hvit igjen (før kom den kun i whitewash). Vi spiser ved spisestuebordet som går i hvitt og stål, så den passet perfekt inn!

 

Men den ble en del dyrere enn hva vi hadde forestilt oss. Stolen kosta ca. 1300, tilleggspakken med bøyle, stoppe til å skille bena og ryggforlengeren kosta ca. 350 også kommer puten i tillegg til 300, samt seler til det samme. Så man er fort oppe i 2000 kroner for stolen når man skal ha den ny. Trøsten får vel være at den kan brukes i mange år framover, og når vi vil selge den er den lett omsettelig på bruktmarkedet som finn, tinde o.l.

 

Litt vanskelig å vite hvor god den er enda, men går ut i fra at vi blir fornøyde. Stolen har jo vært en etterspurt vare i mange år nå, og det må jo være fordi folk er fornøyd med den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...