Gå til innhold

nån som kan tenk sæ t å bynn å spise ingers rugbrød??


Anbefalte innlegg

så kan vi sammenlign ka vi har gått nd (om vi gjør d:),diskutere osv...evt snakkes på msn..

æ spis sjøl dtte brødet,men har ikkje fulgt "ingers filosofi".. va inn på nettsia fibermat.no,og det så veldi ba ut:)

 

tenk å kunn spis brød,og vanlig mat og samtidi gå ned i vekt:))

 

ska vi prøv???

Fortsetter under...

Jeg er med på den :-)

Har gått ei uke på sykehusdietten denne uka (har i dag igjen) og kun gått ned 100 g så den er ikke noe for meg, og har tenkt og begynne og spise ingers rugbrød for og se om det kansje er noe for meg.

æ spis di brøan:) de e veldig grov,får fort fart på magen ja:) e på toalettet kvær mårran æ!! hihi...vess du bynn å spis di så får du mest sannsynlig en del luft i magen,emn det går over etter 2-3 daga..

 

husk¨å drekk masse vann!!

 

kruskakli finn du ilag med hvetemel ol., gul pakke/eske..

 

har du/dåkker oppskrifta?

 

 

ska vi bynn?? :)

Jeg vil gjerne begynne, baka dansk rugbrød i dag og det var kjempe godt, har oppskrift på ingers rugbrød men kun for 3 brød i samme slengen, og jeg som baker i brødbakemaskina vil jo igrun ha oppskrift for kun et og et brød om gangen.

 

Jeg tenkte og begynne i morgen (har fast veie dag på fredager)

Annonse

Jeg baker Ingers rugbrød i brødbakemaskin Randi86*Amalie kom 27.01.06*. Det fungerer sinnsykt bra. Bare del oppskriften på 4 så får du passe stort brød. OG det er så digg når det er helt ferskt!!! Jeg skal begynne å gjøre ferdig noen "porsjoner" om gangen, slik at det blir like lettvint som de 1-2-3-brødene ;)

 

Jeg er med forresten!!

ok damer;når starta vi då? mandag,el på fredag?

 

gå forresten inn på fibermat.no,der står det om ingers rugbrød..

 

di som e m; mamman til goklompem min

lettereliv

Randi86*Amalie kom 27.01.06* ????

Jeg begynner i morra jeg, har det med og spise litt usunt i helgene og da er det greit og ha veiinga på fredager :P

Og takk for tips om brødbakinga.

Jeg tror jeg skal bruke den ideen om og lage litt ferdig brød slik at det bare blir 1-2-3 :-)

Da har jeg regna ut at oppskrifta delt på 4 blir ca:

 

0,325 kg fin sammalt hvete.

25 g fin sammalt rug.

25 g helkorn hvete.

halv pose med tørr gjær.

halv ts salt.

2,25 dl kruskakli.

0,25 dl linfrø.

0,25 dl solsikkekjerner.

0,25 dl havregryn.

 

Høres dette rett ut for et brød?

 

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...