kardemomme Skrevet 22. november 2006 #1 Skrevet 22. november 2006 Hei jenter! Er det noen som har erfaringer med Ingers Rugbrød diett? Noen som har positive erfaringer, gått på kurs e.l.?
*Mustang Sally* Skrevet 22. november 2006 #2 Skrevet 22. november 2006 Hei! Jeg har ikke gått på den, men Inger er mamman til en kamerat. Så hun bor rett borti gata og den dietten er veldig populær her. Mange som har gått på den og har fått utrolig flotte resultater. Verdt å prøve=)
Twig Skrevet 22. november 2006 #3 Skrevet 22. november 2006 hørt det er veldig bra! har oppskriften om du vil ha?
Gjest Skrevet 23. november 2006 #4 Skrevet 23. november 2006 Veldig interessert i oppskriften Pluss evt info eller linker.
Gjest Skrevet 23. november 2006 #5 Skrevet 23. november 2006 Hmm.. litt overraska over at jeg klarte å rote vekk nicket mitt
Gjest Skrevet 23. november 2006 #7 Skrevet 23. november 2006 Ja, har vært innpå der nå, men finner ikke oppskriften til brødet?
sneipen <3 snuppa Skrevet 24. november 2006 #8 Skrevet 24. november 2006 ok.. ska fin fram oppskrifta som æ har....
Huldr@ Skrevet 24. november 2006 #9 Skrevet 24. november 2006 Her er en oppskrift på Ingers rugbrød jeg fant på nettet. Har ikke prøvd det selv, men kansje det hadde vært en ide? I NGREDIENSER: 1,3 kg fin sammalt hvete 200 g fin sammalt rug 200 g helkorn hvete 75 g gjær 2 strøkne ts salt 9 dl hvetekli/kruskakli 1,8 l lunkent vann, helst 37 grader (evt. 1 l søt eller sur skummet melk + 8 dl vann) 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner FREMGANGSMÅTE: Tre brød i 2-liters former eller fire brød i 1,5-liters former. Brødene bør fryses, og oppbevares i kjøleskapet ettersom du bruker av dem, da de kan mugne om de ligger for lenge i romtemperatur. Bland alt det tørre, løs opp gjæren i litt av væsken og arbeid alle ingrediensene godt sammen, enten i kjøkkenmaskin eller for hånd. Deigen blir veldig løs, men den skal være slik. Den kan IKKE eltes på bordet. Hev deigen i underkant av en time i bakebollen.Slå luften ut av deigen og la den heve en gang til i bollen, ca. en halv time. Slå luften ut av deigen igjen og spa/hell deigen i smurte former og sett deretter brødene inn i varm ovn på 220 grader på over- og undervarme, eller 200 grader på varmluft. Brødene skal stekes i en time. Brødene er litt fuktige inni, og de henger på kniven når du skjærer i dem, men slik skal de være. Når du har et fuktig brød, klarer du deg med mindre pålegg. Dette brødet er skikkelig fibersterkt, og faktisk godt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå