Gå til innhold

Ingers Rugbrød???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei jenter!

 

 

Er det noen som har erfaringer med Ingers Rugbrød diett? Noen som har positive erfaringer, gått på kurs e.l.?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hei!

 

Jeg har ikke gått på den, men Inger er mamman til en kamerat. Så hun bor rett borti gata og den dietten er veldig populær her. Mange som har gått på den og har fått utrolig flotte resultater. Verdt å prøve=)

Skrevet

hørt det er veldig bra! har oppskriften om du vil ha?

Skrevet

Veldig interessert i oppskriften :)

Pluss evt info eller linker.

Skrevet

Hmm.. litt overraska over at jeg klarte å rote vekk nicket mitt :P

Skrevet

Ja, har vært innpå der nå, men finner ikke oppskriften til brødet?

Skrevet

ok.. ska fin fram oppskrifta som æ har....

Skrevet

 

Her er en oppskrift på Ingers rugbrød jeg fant på nettet. Har ikke prøvd det selv, men kansje det hadde vært en ide?

I

NGREDIENSER:

1,3 kg fin sammalt hvete

200 g fin sammalt rug

200 g helkorn hvete

75 g gjær

2 strøkne ts salt

9 dl hvetekli/kruskakli

1,8 l lunkent vann, helst 37 grader

(evt. 1 l søt eller sur skummet

melk + 8 dl vann)

1 dl linfrø

1 dl solsikkekjerner

 

FREMGANGSMÅTE:

Tre brød i 2-liters former eller fire brød i 1,5-liters former. Brødene bør fryses, og oppbevares i kjøleskapet ettersom du bruker av dem, da de kan mugne om de ligger for lenge i romtemperatur.

 

Bland alt det tørre, løs opp gjæren i litt av væsken og arbeid alle ingrediensene godt sammen, enten i kjøkkenmaskin eller for hånd. Deigen blir veldig løs, men den skal være slik. Den kan IKKE eltes på bordet.

 

Hev deigen i underkant av en time i bakebollen.Slå luften ut av deigen og la den heve en gang til i bollen, ca. en halv time. Slå luften ut av deigen igjen og spa/hell deigen i smurte former og sett deretter brødene inn i varm ovn på 220 grader på over- og undervarme, eller 200 grader på varmluft. Brødene skal stekes i en time.

 

Brødene er litt fuktige inni, og de henger på kniven når du skjærer i dem, men slik skal de være. Når du har et fuktig brød, klarer du deg med mindre pålegg. Dette brødet er skikkelig fibersterkt, og faktisk godt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...