vårspiren Skrevet 22. november 2006 #1 Del Skrevet 22. november 2006 Jeg holder på å introdusere fast føde til jenta vår, men foreløpig blir det bare små smaksprøver (ca. 5 full ts.) hver dag. Det gjør at jeg aldri får tømt glassene med middag og frukt i før de ikke lengre er holdbare. Derfor lurer jeg på om jeg kan posjonere opp maten og fryse den? Det samme gjelder sviskesaften. Kan jeg helle den over i en isbit-form og deretter fryse den? For da kan jeg bare tine opp en "sviske-isbit" hver kveld, noe som forhindrer mye svinn. Glassene er jo ikke holdbare mer enn noen få dager (etter at de er åpnet), og med så lite forbruk har jeg allerede kastet altfor mange halvfulle glass... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamma_74 Skrevet 22. november 2006 #2 Del Skrevet 22. november 2006 Det kan du helt fint:-) Frys det når det er nyåpnet. Og ikke det som har vært varmet eller spist av, da går det helt fint:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma til Isaac og Lucas Skrevet 23. november 2006 #3 Del Skrevet 23. november 2006 jeg har froset svisker saft til min helt fra han var liten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå