Gå til innhold

Juni: Hverdagen?


Mamma'n te linnea

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Triller 3-6 ganger i uka alt fra 1-5timer..

 

men tida går så sinnsykt fort så noen dager har jeg bare rekt å dusje og rydde litt i huset så har tassen sovna for kvelden.. han legger seg 18tida... så etter det er det ikke så mye gjøre.. henge på dib... eller ha besøk da.. Vil ikke vekke å forstyrre han så mange ganger etter han har sovna.. Noenganger kommer vi sent hjemså da er det bare å legge han med engang..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi går en lang tur hver dag...og kanskje en kort på ettermiddagen....på langturen er hunden med =) men det kommer selvfølgelig an på hvor kaldt det er...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har vært alt for lite på trilletur! :(

Håper på bedre vær :) Ellers koser vi oss hjemme, leker, gjør husarbeid ( prøver ) , får besøk, drar på besøk, drar på shopping, gjør ærend, sover, spiser og bare koser oss :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle gjerne gått mye mer tur, men her bare regner og regner det! Kjedlig!!!! Men vi prøver å kose oss inne og da! Leker på gulvet, litt husarbeid. og det vanlige!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig lite turer her også. Med to eldre søsken så går det mye i alt fra lekser til kjøring både hit og dit. Fotball, håndball, ballett også videre. Også er misnten veldig glad i formiddagshvilen sin. Og den vil han ha i senga si. Da sover han fra 1030 til 1400. Merker godt på humøret hans når van ikke for den hvilen.

Skulle absolutt hvert flinkere til å trille tur da. Fy meg.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...