Moi_ Skrevet 18. november 2006 #1 Skrevet 18. november 2006 Har en gutt på snart 6 mnd som jeg holder på å introdusere grøt til. Kan vel ikke helt kalle det grøt enda, for blader det veldig tyntflytende:) Lurer litt på dette med gluten.. Må jeg starte med grøt som ikke inneholder gluten, eller er ikke dette så farlig? Hva er evt forskjellen på de to?
Blomman Skrevet 18. november 2006 #2 Skrevet 18. november 2006 Det er faktisk lurest å starte med små smaksposjoner med glutengrøt, da tilvennes tarmen forsiktig mot at man starter med andre grøter og hopper rett over på hel porsjon med gluten. Kan evt blande i glutengrøt i andre grøter litt etter litt. Les på ammehjelpen.no amming fra-å fast føde
Moi_ Skrevet 18. november 2006 Forfatter #3 Skrevet 18. november 2006 Tusen takk Startet nemlig med grøt som inneholdt gluten, men når man ikke har vært med på dette før, er det jammen meg lett å bli forvirret:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå