Blomsterbarn Skrevet 18. november 2006 #1 Skrevet 18. november 2006 Leste her tidligere at man kan ha havregryn i yoghurt, fruktpuré etc for å mette litt mer. Har man havregrynene rett i maten, eller skal de bløtlegges eller kokes først?
blond Skrevet 18. november 2006 #2 Skrevet 18. november 2006 Direkte i yoghurten. Kan også bruke havrekli eller kruskakli, men ikke for mye de første gangene fordi ungen kan få løs avføring og vondt i magen. Du kan også ha müsli i.
Beate og lille snuppelure:-) Skrevet 19. november 2006 #4 Skrevet 19. november 2006 Vi har også prøvd med havregryn i yoghurten, men det funket ikke hos oss. Jenta vår er nemlig veldig glad i yoghurt, men da jeg hadde havregryn oppi, så kom det rett ut igjen gitt;-)
snurretassa Skrevet 19. november 2006 #5 Skrevet 19. november 2006 Prøv med musli med rosiner, det smaker kanskje litt bedre.
Gjest Skrevet 19. november 2006 #6 Skrevet 19. november 2006 Snuppa mi likte ikke det,..men vanlig yoghurt går ned:)
Luca Skrevet 19. november 2006 #7 Skrevet 19. november 2006 Snuppa vår spiser bare yoghurt naturell, og i barnehagen har hun med en liten boks med litt 4-korn i som hun blander yoghurten med...
Pike 28 ♥alene med 2 søte små♥ Skrevet 19. november 2006 #8 Skrevet 19. november 2006 Hehe... Det der var gammelt-nytt... Sønnen min har fått müsli i yoghurten siden han var 10 mnd... Han eeeelsket det fra første smaksprøve... :-D Han er nå 16 mnd...
Pike 28 ♥alene med 2 søte små♥ Skrevet 19. november 2006 #9 Skrevet 19. november 2006 Ups... Glemte å endre nick... Har ikke busjda lenger jeg... :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå