Gjest Skrevet 12. november 2006 #1 Del Skrevet 12. november 2006 Pizzadeig: 3 dl vann 3ss olje 1 pk gjær 1ts salt ca 500g hvetemel --- Varm vann og olje til 37 grader, og bland sammen med resten av ingrediensene. Kna deigen godt, og hev til dobbel størrelse. Pizzafyll: 4-500g kjøttdeig 4 fed hvitløk (ingen hvitløk - ingen fødsel!) salt pepper chilipulver 1 glass Verona eller Napoli tomatsaus (ikke nødvendig å bruke hele glasset) 1 boks sjampinjong 1 rød paprika (eller en halv rød og en halv gul) oregano revet jarlsbergost --- Press hvitløken og brun kjøttdeig sammen med hvitløk, salt, pepper og godt med chilipulver. Kjevle ut deigen til et rektangel, og legg den i langpannen. La den etterheve noen minutter. Forstekes i ca.5 min. på 225oC. Ha på fyll, og la pizzaen steke videre på 225oC i ca.20 min. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7063059-f%C3%B8depizza-2og-n%C3%A5-leger-jeg-meg-skal-pr%C3%B8ve-disse-en-annen-dag-vet-ik-helt-hva-som-er-f%C3%B8deframkallende-i-oppskriften-jeg-men/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 12. november 2006 #2 Del Skrevet 12. november 2006 hehe...leger meg ikke men leggggggger meg!!! ¤ler¤ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7063059-f%C3%B8depizza-2og-n%C3%A5-leger-jeg-meg-skal-pr%C3%B8ve-disse-en-annen-dag-vet-ik-helt-hva-som-er-f%C3%B8deframkallende-i-oppskriften-jeg-men/#findComment-7063067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Praelia Skrevet 13. november 2006 #3 Del Skrevet 13. november 2006 Søsteren min prøvde fødepizza. I oppskriften stod det 2 hvitløksfedd. Hun hev i 8 fedd, og dagen etter kom jenta. Tror ikke jeg skal prøve dette, da jeg ikke er noe glad i hvitløk. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7063059-f%C3%B8depizza-2og-n%C3%A5-leger-jeg-meg-skal-pr%C3%B8ve-disse-en-annen-dag-vet-ik-helt-hva-som-er-f%C3%B8deframkallende-i-oppskriften-jeg-men/#findComment-7064041 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lucia* Skrevet 13. november 2006 #4 Del Skrevet 13. november 2006 8 fedd??? Fy søren!!! Men det er sikkert godt! :-) Jeg er glad i hvitløk Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7063059-f%C3%B8depizza-2og-n%C3%A5-leger-jeg-meg-skal-pr%C3%B8ve-disse-en-annen-dag-vet-ik-helt-hva-som-er-f%C3%B8deframkallende-i-oppskriften-jeg-men/#findComment-7064406 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kozemamma*nå 2 barnsmor* Skrevet 13. november 2006 #5 Del Skrevet 13. november 2006 hvitløken er det framkallende.. men jeg prøver å "kull`an" fram til jeg er lengre ute i svangerskapet har som nicket sier Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7063059-f%C3%B8depizza-2og-n%C3%A5-leger-jeg-meg-skal-pr%C3%B8ve-disse-en-annen-dag-vet-ik-helt-hva-som-er-f%C3%B8deframkallende-i-oppskriften-jeg-men/#findComment-7065525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. november 2006 #6 Del Skrevet 13. november 2006 ok...jeg bruker gjerne en hel hvitløksablomst i enkelte retter...så kanskje jeg er immun..hihi brukte en blomst fordelt på sennepssaus, guacomole og tacokjøtt på middagen min lørdag hihi..og jeg gafla i meg...får varme opp restene med litt ekstra hvitløk!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/7063059-f%C3%B8depizza-2og-n%C3%A5-leger-jeg-meg-skal-pr%C3%B8ve-disse-en-annen-dag-vet-ik-helt-hva-som-er-f%C3%B8deframkallende-i-oppskriften-jeg-men/#findComment-7066583 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå