Gå til innhold

fødepizza 2...og nå leger jeg meg. skal prøve disse en annen dag! vet ik helt hva som er fødeframkallende i oppskriften, jeg, men...


Anbefalte innlegg

Pizzadeig:

3 dl vann

3ss olje

1 pk gjær

1ts salt

ca 500g hvetemel

---

Varm vann og olje til 37 grader,

og bland sammen med resten av

ingrediensene.

Kna deigen godt, og hev til

dobbel størrelse. Pizzafyll:

4-500g kjøttdeig

4 fed hvitløk (ingen hvitløk - ingen fødsel!)

salt

pepper

chilipulver

1 glass Verona eller Napoli tomatsaus (ikke nødvendig å bruke hele glasset)

1 boks sjampinjong

1 rød paprika (eller en halv rød og en halv gul)

oregano

revet jarlsbergost

---

Press hvitløken og brun kjøttdeig sammen med hvitløk, salt, pepper og godt med chilipulver.

 

Kjevle ut deigen til et rektangel, og legg den i langpannen. La den etterheve noen minutter. Forstekes i ca.5 min. på 225oC. Ha på fyll, og la pizzaen steke videre på 225oC i ca.20 min.

 

Fortsetter under...

Søsteren min prøvde fødepizza. I oppskriften stod det 2 hvitløksfedd. Hun hev i 8 fedd, og dagen etter kom jenta.

Tror ikke jeg skal prøve dette, da jeg ikke er noe glad i hvitløk.

hvitløken er det framkallende..

men jeg prøver å "kull`an" fram til jeg er lengre ute i svangerskapet har som nicket sier

 

ok...jeg bruker gjerne en hel hvitløksablomst i enkelte retter...så kanskje jeg er immun..hihi

brukte en blomst fordelt på sennepssaus, guacomole og tacokjøtt på middagen min lørdag hihi..og jeg gafla i meg...får varme opp restene med litt ekstra hvitløk!!

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...