Løvemor79 Skrevet 6. november 2006 #1 Del Skrevet 6. november 2006 Bør vi ikke spise det? Jeg tenkte ikke over det, inntil mannen min nevnte det igår. Satt og nøt skikkelig kjøttpålegg, for jeg er så kjøttfysen for tiden. hehe. Han påsto det var rått kjøtt. Men det er jo stekt? Kanskje ikke gjennomstekt men.. Hva tror dere? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6978457-roastbiff/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
VinterSol+2 Skrevet 6. november 2006 #2 Del Skrevet 6. november 2006 jeg og ELSKER roastbiff, men har hørt at en skal holde seg unna ja. så lenge det ikke er gjennomstekt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6978457-roastbiff/#findComment-6978474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Løvemor79 Skrevet 6. november 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 6. november 2006 Hmm. Kan jo steke det litt i panna før jeg tar det på skiva da. ;o) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6978457-roastbiff/#findComment-6978535 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VinterSol+2 Skrevet 6. november 2006 #4 Del Skrevet 6. november 2006 hehe så lenge det er gjennomstekt så Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6978457-roastbiff/#findComment-6978830 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LK77 01/02*09/03*06/07 Skrevet 6. november 2006 #5 Del Skrevet 6. november 2006 Tror ikke det har så mye så si. Oksekjøtt er helt rent/bakteriefritt innerst i kjøttet. så lenge yttersiden av kjøttet er godt stekt...tror jeg det er rimelig trygt Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6978457-roastbiff/#findComment-6989617 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå