Gå til innhold

Juni: hva spiser deres babyer nå?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Egentlig kun pupp hehe, men har begynt med litt smaksprøver på grøt om kvelden nå, men ikke noe fast. Han elsker grøten :)

Han har også smakt på banan og eplejuice, det falt også godt i smak :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har begynt med smaksprøve på grøt i og med at lilleG har vært utrolig interessert hver gang vi har spist de siste ukene. Følger maten vår fra hånd til munn hele tiden, søtingen :-) Han får 2-4 små teskjeer m grøt hver kveld. Har ingen planer om å trappe opp til fullt måltid enda, men fikk tips fra en 3-barns mamma om å passe på med smaksprøver mens han viste interesse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lillegutt spiser grøt med litt frukt i hver kveld. i tillegg spiser han litt grøt eller frukt på formiddagen. i tillegg til masse pupp resten av døgnet:) formiddagsmåltidet er han ikke så vanvittig interessert. hadde tenkt å gi han grønnsaker på formiddagen,. men det går IKKE ned..spyttes rett ut,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harald får forsatt pupp,men vi gir litt fukt på formiddagen. vil han skal ha flere smaker - han liker veldig godt banan som vi skraper til han :o)

på ettermiddagen får han litt gr.sakspurè - og noen skjeer med sviskesaft- og til kvelds en liten skål med grøt :o) han er helt vill etter grøten :o) har fått hipp med banan og fersken og nå får han havregrøt med malt, pga treg mage! men det er forsatt pupp han spiser seg mett på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...