Gå til innhold

kan spise røkt kjøttpølse når den blir kokt i tillegg .. ikke sant??


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har iallefall spist dette MANGE ganger i svangerskapet, har spist det uten å koke/steke også jeg, på brødskiva......... den er vel kokt eller gjort noe med vel, tror dere ikke det da??

Annonse

Nå må dere slutte å bli urolig for å spise norsk mat.

Det er strenge næringsmiddelregler i norge og skjelden noen blir syke.

 

Og pølser er ikke rå.

Dem er både kokt og røkt før dem kommer i butikken.

 

Jeg er utdannet og jobber i kjøttbransjen.

 

 

 

Røkt er røkt :)

Røykelaks, røkt ribbe, røkt pølse røkt ørret:)

 

det er vel en slags dampeprosess eller er jeg på jordet?

 

Uansett, hvis ikke det går an å spise røkt kjøttpølse har jeg virkelig gått på en smell :)

Alt som blir røkt henger på ett stativ som kjøres inn i ett røkeskap.

Det er en spesiell flis/spon som blir brukt . Det er bokstavelig røyk, som det er fra peisen;)

Skapet kan stilles inn alt etter hvilket produkt som skal behandles.

De nye skapene har både koke og røyke prosess.

Er det pølse så blir dem kokt først i skapet,,,er det f.eks røkt laks så er det kun røyke prosessen.

Ikke så lett å forklare men håper dere ble litt klokere;)

 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...