Gå til innhold

hvorfor brun ris????


Anbefalte innlegg

Skrevet

lurer på hvorfor vi skal bruke brun ris til maten i sykehusdietten?

 

det er mere fett i den enn i vanlig ris,men det er kanskje meningen =)

 

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke hundre % sikker, men antar det er fordi den har lavere GI (glykemisk indeks) enn hvit ris. Kort sagt: hvit ris fører til raskere økning i blodsukker enn brun ris (ikke en bra ting ettersom jeg forstår.)

Antar at brun ris også inneholder mer fiber og vitaminer/mineraler enn hvit..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...