nuttegull:) Skrevet 31. oktober 2006 #1 Del Skrevet 31. oktober 2006 lurer på hvorfor vi skal bruke brun ris til maten i sykehusdietten? det er mere fett i den enn i vanlig ris,men det er kanskje meningen =) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6903116-hvorfor-brun-ris/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk Jørgensen Skrevet 31. oktober 2006 #2 Del Skrevet 31. oktober 2006 Ikke hundre % sikker, men antar det er fordi den har lavere GI (glykemisk indeks) enn hvit ris. Kort sagt: hvit ris fører til raskere økning i blodsukker enn brun ris (ikke en bra ting ettersom jeg forstår.) Antar at brun ris også inneholder mer fiber og vitaminer/mineraler enn hvit.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6903116-hvorfor-brun-ris/#findComment-6904171 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå