Gå til innhold

Trim og graviditet


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Lurte på om det er noen som vet en grei måte å ikke legge på seg så mye under svangerskapet?Hvordan trene, som er greitt når en går gravid, og kosthold?Stemmer det at Grete Roede har kostplan for gravide?Eter så mye når jeg går kvalm, for det hjelper litt da...Men det er jo så trasig å få vekk alle kiloene etter fødsel, særlig når en ikke er i tjue årene lenger

Kjekt om noen hadde hatt noen gode råd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei du!

 

Du kan fint trene når du går gravid. Bare ekstra viktig å lytte til kroppen din. Ikke bra å begynne med noe helt nytt og veldig intensivt. Du kan stort sett holde samme nivå som før graviditet, men helst ikke øke og trene hardere.

Vær obs på at hormoner påvirker leddene dine i graviditeten, det er derfor lurt å ta hensyn til dette med å ikke ha alt for store leddutslag, for bråe bevegelser eller trene med for tung påkjenning (for tunge vekter eksempelvis). Unngå løft over hodet, pga blodtrykksfall.

Unngå kampsport og sport som lett medfører fall.

 

Å gå turer i moderat til raskt tempo, være med på moderat aerobic (dersom dette er noe du har gjort før), sykle osv er grei trening.

 

Ellers har Grete Roede et opplegg for gravide og ammende.

 

Prøv å drikke godt med vann gjennom hele svangerskapet, beveg deg på en måte som føles riktig og behagelig, prøv å få i det sunn mat hver dag (selv om det også blir litt usunn mat) og stell pent med deg selv!

 

Lykke til :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...