Filosofia m/supersprett Skrevet 28. oktober 2006 #1 Del Skrevet 28. oktober 2006 Hvordan er det med majones dere? Eller dressinger og salater som har majonesbasis? Vi blir jo fortalt at vi skal koke eggene harde i svangerskapet og unngå rå eggeplomme, men ser det er mange som spiser majones allikevel. Hadde vært litt enklere å gå ut å spise siden veldig mye kafèmat har denne basisen. Hvordan gjør dere andre det? Lurer fremdeles på dette her med pesto også. Elsker dette, men siden parmesan er upasteurisert kan jeg jo ikke spise dette. Noen som vet om en ferdiglaget pesto som faktisk er pasteurisert? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
MammaChicka og Even Nikolay Skrevet 28. oktober 2006 #2 Del Skrevet 28. oktober 2006 Kan ikke jeg spise majones??? Hmm... jeg aner ikke slike ting jeg... Jeg er avhengig av majones jo Er 6 + 3 idag... fikk vite om graviditeten i går... er min første! Er det mer jeg ikke bør spise og slikt? Jeg vet om rått kjøtt å slik da selvfølgelig... men ellers har jeg ikke peiling... HJEEELP!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-6862707 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Filosofia m/supersprett Skrevet 28. oktober 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 28. oktober 2006 Man kan vel stort sett spise det man vil, men skal holde seg unna rått kjøtt, upasteurisert ost, rå eggeplomme og passe på at gr.saker er godt vasket.Skal også være litt forsiktig med røket mat som røkelaks. Dette er vel hovedrådene. Utover dette tror jeg man kommer langt med sunn fornuft. Spekeskinke kan man spise så lenge det har vært frosset i noen dager. Salami, pepperoni ol kan man spise så lenge det har vært vamebehandlet (feks på pizza ol) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-6862728 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MammaChicka og Even Nikolay Skrevet 28. oktober 2006 #4 Del Skrevet 28. oktober 2006 Tuusen takk!! Men ble som sagt litt bekymret over det med majones nå da:O Den klarer ikke jeg meg uten asså...hmm.. Samboern min sto nettopp opp og spurte om vi skulle ha egg idag...jeg måtte be han koke de godt nå=) Ellers er det vel så mange ting som jeg kommer til å finne ut av etterhvert da... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-6862737 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MammaChicka og Even Nikolay Skrevet 28. oktober 2006 #5 Del Skrevet 28. oktober 2006 Hva med kjøttpålegg på skiven da??? Når jeg begynte å tenke over rått kjøtt.... trønderfår osv??? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-6862740 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Filosofia m/supersprett Skrevet 28. oktober 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 28. oktober 2006 Ja man skal være litt forsiktig med trønderfår og salami og sånt. Det løser jeg enkelt ved å steke de sprø i panna. Da bli de varmebehandlet og smaker nesten som bacon Annet vakumpakket pålegg(kokt skinke ol) skal man bare passe på at har lang holdbarhet igjen når man spiser det. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-6862763 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MammaChicka og Even Nikolay Skrevet 28. oktober 2006 #7 Del Skrevet 28. oktober 2006 okei!! Tuuusen takk for tips=) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-6862971 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Filosofia m/supersprett Skrevet 28. oktober 2006 Forfatter #8 Del Skrevet 28. oktober 2006 Bare hyggelig du:) Men er det ikke noen som kan svare meg på det jeg lurte på? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-6863095 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 28. oktober 2006 #9 Del Skrevet 28. oktober 2006 Vet dere hva? Nesten alle kvinner spiser både majones og fårepølse uten å tenke på det når de er gravide... Tror folk holder seg unna rått kjøtt (blodig biff o.l.), skikelig gufne oster og sånt, men ellers spiser de fleste som normalt. Tror ikke vi skal henge oss opp i detaljer, for da blir vi ganske så hysteriske etter hvert... Lev som normalt - og kutt ut alkohol og røyk, dere! ;-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6862662-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-6863323 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå