Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Søkte på det på google, og det ser ut til at mozarella faktisk er pasteurisert. det stod et sted at det kan lages av både pas.og ikke-pas. melk, så da regner jeg med at den som selges i butikkene her er det. I en annen annonse jeg fant stod det at fersk mozarella lages av pas. melk.

 

http://www.kjokkenveien.no/matspalte/gourmetkvart11.htm

 

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_rogaland/lokalen_pa_nett/1869688.html

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6857013-mozzarella/#findComment-6857127
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...