Gjest Skrevet 27. oktober 2006 #1 Skrevet 27. oktober 2006 Nokon som veit om vi kan ete Mozzarella? Det er jo ein slags ferskost, men veit ikkje om melka er pasteurisert... Hmm... Fekk litt lyst på mozzarella, vannmelon og pinjekjerner-salat *mmm*
JuleMette-OverBekkenEtterGrøt Skrevet 27. oktober 2006 #2 Skrevet 27. oktober 2006 Søkte på det på google, og det ser ut til at mozarella faktisk er pasteurisert. det stod et sted at det kan lages av både pas.og ikke-pas. melk, så da regner jeg med at den som selges i butikkene her er det. I en annen annonse jeg fant stod det at fersk mozarella lages av pas. melk. http://www.kjokkenveien.no/matspalte/gourmetkvart11.htm http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_rogaland/lokalen_pa_nett/1869688.html
Gjest Skrevet 27. oktober 2006 #3 Skrevet 27. oktober 2006 Ok, takk skal du ha. Dei sel jo fersk mozzarella på veggie-butikken rundt hjørnet, men dei veit jo ikkje om den er pasteurisert eller ikkje. Skal sjekke den blå posen dei sel i vanlege dagligvarebutikkar *håpehåpe*
Smilje med gull i magen Skrevet 28. oktober 2006 #4 Skrevet 28. oktober 2006 Mozarella skal stort sett gå bra! Bare vær obs på at en er past. OG ikke utgått på dato Nammmmmm!!! (Hvitløksbaguette m/ tomat og mozarella... og litt basilikum.... sukk...) Heheh... Suuuulten!!!
☆Pacific sunset☆ Skrevet 28. oktober 2006 #5 Skrevet 28. oktober 2006 ÅÅÅ Tingeling77 - der sa du det!! gjett hva jeg skal på butikken å kjøpe etterpå a..... jippi!!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå