Gå til innhold

April: Noen som har brukt hirsegrøt?


Pialill

Anbefalte innlegg

Vesla på 6 mnd har fått hirsegrøt noen dager nå. Startet m en teskje og har fulgt oppskriften på pakken, men vesla har fått hyppig avføring og fått bleieutslett. Har kuttet ut grøten og det ser ut til å gå tilbake.

Er det noen andre som har erfaringer med dette, hva gjorde dere videre? Vi vurderer om vi skal gå over til grønnsaker, eller om vi skal prøve en annen type grøt. Tips mottas med takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

at avføring endrer seg når man begynner med grøt er helt vanlig. Da vi gikk over til maisgrøt ble bæsjen slimete og rar, før den ble ganske fast... og før bæsjet han hver 3 dje dag- nå kommer det hver dag og gjerne to ganger om dagen.

 

Vi begynte også med Hirsegrøt, den skal jo være veldig sunn da den er naturlig rik på jern og uten både melk og gluten. Men da vi økte til full porsjon kom alt opp igjen... vet ikke om han ikke var klar for grøt (var ca 5 mnd) eller om den var for tykk eller om det bare var for mye... så jeg har faktisk gått over til Nestle sin grøt. Har nå brukt risgrøt i 10 dager, og nå begynt med havregrøten som er fra 6 mnd.

 

Har du gjort det pga allergi, skal HOLLE grøten fra helsekosten være bra. Den selges ikke her jeg bor så den har jeg ikke prøvd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, vi bruker HOLLE hirsegrøt og er veldig fornøyde med det, men det viktigste er at du finner noe som fungerer for dere og deres baby. Vi blander grøten med litt friskpresset eplejuice (uten konserveringsstoffer) og litt kokende vann, og det er VELDIG populært. Vesla fikk også endret avføring etter det, hun ble urolig et par dager, men etter 3-4 dager gikk det veldig fint, og nå storkoser hun seg. De siste dagene had vi også gitt henne HOLLE risgrøt så hun får litt avveksling;-) Bleieutslett kan komme av andre ting, prøv om det hjelper med Weleda sinksalve (fra helsekosten) og prøv å la henne ligge litt med stumpen bar så huden får luftet seg litt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Kvar kjøper de hirsegrøt? Har vore på jakt etter det ei stund, finn det ikkje i matvareforetninga, må ein på helsekost for å få det?? Det er hisegrøt som er rik på jern ikkje sant??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...