Gå til innhold

Kanelsnurrer???


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skillingsboller a la Baker Brun

 

150 g margarin

2 pk. tørr gjær

1 kg hvetemel

150 g sukker

7 dl melk

2 ts kardemomme

 

Bland det tørre og ha i melk og smeltet smør. La deigen heve.

Kjevl ut i rektangel. Smør deigen med mykt smør. Strø på sukker og kanel.

Rull deigen og skjær opp skillingsbollene.

Etterhev!

 

Stekes på 225 grader i 12 til 15 minutter!

 

Lykke til!

 

PS: Det heter skillingsboller i Bergen men er nok det samme som kanelsnurrer vil jeg tro!

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6372631-kanelsnurrer/#findComment-6373537
Del på andre sider

jeg tror jeg skal begynne å holde meg unna mat tråder... nå fikk jo jeg lyst på kanelsnurrer og... mmm... kanskje bake litt i dag... jeg som sjeldent bakte før får lyst til å bake hele tiden nå, kanskje det husmor/morsinstikt som blander seg inn...

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6372631-kanelsnurrer/#findComment-6373819
Del på andre sider

E dårli gjort å nævn sånner teng som kanelsnurra og andre goe teng... æ får alltid løst på det alle andre har løst på hær... det skal dog sies at det e ikke alltid æ syns det e like stas når æ har laga det da...

 

Men kanelsnurra hørtes skikkelig digg ut ja!!!!!!!

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/6372631-kanelsnurrer/#findComment-6375644
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...